20 octombrie 2008

Teapa mica dar ascutita incasata de PC Iasi de la fratiorul mai mare numit PSD

Unde au fost trimisi candidatii PC Marian Enache si Daniel Matasaru? Exact in colegiile in care evolueaza Vosganian si Fenechiu. Ce sanse au martianul Enache, respectiv ambitiosul Matasaru? Mari, daca ar fi candidat singuri si mici daca ne gandim la forta Finantelor si la primarii lui Fenechiu. Probabil ca e nevoie de timp ca oamenilor de la PC sa le fie oferite colegiile importante! Sau ma rog, eligibile!

Un comentariu:

garzanti spunea...

Martianul Enache oricum era martian si isi merita locul cu prisosinta, cat priveste tânărul Mătăsaru, el ştie că politica e cu bătaie lungă şi simplu fapt că va obţine un scor bun cred ca va conta.

Şi nu uita Florine ce zicea tov. Blaga şi cred ca avea dreptate, nu mai exista colegii bune şi colegii proaste, e vb doar de candidat si de puterea lui de persuasiune.

Iar fraţia PC+PSD o ştim din trecut, soluţii imorale şi altele eu personal cred PSD nu uită. Şi chiar dacă ar uita ei, nu uită oamenii simpli, eu am fost săptămâna trecută prin jud Vaslui, care e eminamente agrar şi eminamente PSD şi oamenii aveau parere proasta despre Voiculescu şi camarila lui, nu înţelegeau această reasociere. Probabil ca dl Geonă le v-a explica din spaţiu de undeva.