16 octombrie 2008

Derby-ul de la parlamentare se joaca in Copou

In sfarsit, PSD si-a alcatuit lista pentru Parlament, hartiile fiind date la semnat la Bucuresti, unde seful suprem social-democrat va pune stampila. Vineri la pranz, candidatii PSD se duc la BEJ pentru inscrierea listei partidului.
Meciul cel mai frumos se anunta in colegiul Copou, acolo unde se vor intalni Dan Carlan, Camelia Gavrila si Tudor Ciuhodaru. Daca ne uitam la rezultatele de la locale si europarlamentare, Dan Carlan ar trebui sa nu-si faca probleme, doar ca lucrurile nu stau deloc asa. Pedelistul o va infrunta pe liberala care in propriul partid sta cel mai bine la capitolul imagine, dar si pe doctorul de la Urgente, un neexperimentat in ale politicii, dar un bun comunicator si un tip simpatic pentru toata lumea.
Un alt meci frumos se anunta si la Senat pe zona Copou-Centru-Dacia, unde PSD il arunca in lupta pe Ioan Nani, fostul director de la Antibiotice, care va fi puternic sprijinit de prietenii sai din zona afacerilor. Totusi, Mihaela Popa pare aici favorita.
PSD propune o solutie interesanta si in celalalt colegiu senatorial (Tatarasi-Nicolina), unde il scoate la inaintare pe guralivul Constantin Neculau, omul care, cu siguranta, il va enerva pe Dumitru Oprea.

Un comentariu:

Gabriel Obreja spunea...

Interesanta analiza !
Intradevar cuantele acestei ecuatii sunt foarte polimorfe .
Dar unele lucruri sunt previzibile .
Analistii politici remarca in ultimul timp ,tendinta alegatorilor de a se orienta in alegeri spre vedete si artisti .
De aceea si este bataie pe ei .
Clar ca din toti candidatii luati in discutie , vedeta din Iasi cu cei mai multi fani este Doctorul Ciuhodaru .
Mai ales ca se stie ca este un artist al rezolvarilor dificile.
Eu asi paria pe acest calut nazdravan .
Si cred ca asi castiga !!!
Gabi Obreja