09 octombrie 2008

Balba e smecher. Stie ca nu va pati nimic!

Iasul are un „super-atacant”: Ionut Balba. Care da putine goluri, dar nu rateaza nici o fiola a politistilor de la Rutiera. Fiola, care in final, e mai verde decat gazonul tomnatic din Copou.
Balba nu straluceste la capitolul IQ, dar e smecher. Se urca ametit la volan. Ei si ce-i cu asta? E tanar si sangele ii clocoteste prin vine.
Chiar daca se stie ca alcoolul ingusteaza drumurile, Balba e un sofer desavarsit. Politia il prinde, dar apoi scapa basma curata. Nu o data, ci de mai multe ori. Pentru ca vorbele prietenilor sunt puse unde trebuie. Si a naibii treaba, au efect. Te uiti si te minunezi! Dintr-o data este inventat alcoolul la zero grade.

Ce vor face sefii clubului de asta data? Nimic. Pentru ca Balba e baiat de baiat. Iar Iasul n-are alt atacant. Intrucat vistieria clubului e goala.
De ce s-a ajuns aici? Intrebati-l pe Nichita, desi el zice ca nu-i treaba lui. Dar nici nu da echipa din mana. Jucaria numita Poli e stricata, dar nimeni n-o da la reparat.
Balba sta linistit. N-o sa pateasca nimic. Se va cuminti doar cand la Poli Iasi va veni un investitor serios, care sa puna lucrurile in ordine. Dar nu-i spuneti asta lui Nichita. Pentru ca el deja o stie. Dar vrea ca jucaria sa fie doar a lui, chiar si asa, stricata! Chelner, inca o halba pentru Balba! Hai noroc Ionut! Ce masina tare ai!

Niciun comentariu: