08 octombrie 2008

Astara', curtat de PNL si PSD. Dar nu mai vrea in politica.

Astara', dupa cum ii zice presa, e un tip ok. Chiar si atunci cand ii apara enervant de tare pe medicii care calca pe bec. Un personaj de care n-am auzit sa fii calcat el insusi pe filament. Probabil ca nici n-are timp de smecherii ieftine, in conditiile in care este sufocat intre UMF, Colegiul Medicilor si IML.
De ani buni, Astara' a iesit din politica. Scarbit, spune el. N-a mai intrat in nici o combinatie a dreptei, fiind prezent doar la cateva manifestari ale societatii civile.
La alegerile din toamna asta, Vasile Astarastoae a fost curtat de mai toate partidele cu pretentii. PNL l-ar fi vrut candidat la Senat. Geoana a avut o discutie cu el pentru a intra pe listele PSD. Dar Astara' n-a acceptat targul. Zice ca politica nu-l mai intereseaza. Cel putin deocamdata.
Cand si-a (re)lansat blogul l-am intrebat de ce s-a retras din viata politica? Din nefericire, raspunsul sau, dat in urma cu un an ramane valabil si astazi.

PS: Oare de ce l-a curtat PSD-ul pe Astarastoae? Nu stia Geoana ca Astara' ramane, indiferent de tot ce se petrece in jurul sau, un om de dreapta?

Niciun comentariu: