07 octombrie 2008

Adomnitei, demis de premierul Tariceanu

Dupa Chiuariu, Iasul mai pierde un ministru: Cristian Adomnitei. Vestea a picat chiar acum cateva minute. Despre inlocuitorul de la Educatie nu stim decat ca are un nume suprapus cu prenumele: Anton Anton.
Demiterea lui Adomnitei loveste naprasnic in PNL Iasi, care miza in campania din toamna chiar pe tema sprijinului ministrului pentru invatamantul iesean.
Pentru Adomnitei momentul pica prost tare, pentru ca pe 18 octombrie avea programata nunta cea mare.
Oare liberalii care au votat in Parlament marirea lefurilor cu 50% n-ar trebui sa-si dea si ei demisia? Sau macar sa nu nu mai figureze pe listele parlamentare pentru toamna!

4 comentarii:

onciu spunea...

Adomnitei trebuia schimbat de foarte mult timp.Se vedea de la o posta ca nu merita acest post.Fenechiu ar trebui sa-si ceara scuze pentru ca a pus asemenea ministri,precum Chiuariu si Adomnitei.Dar in primul rand ar trebui sa le fie rusine,atat lui Fenechiu,cat si lui Tariceanu,pentru nominalizarea acestor neica-nimeni in fruntea unor ministere de o asemenea importanta.

quin spunea...

imi permit sa intreb de soarta pnl-ului pe iasi. aproape toate personalitatile puse in fata au un istoric ciudat si nu prea rezista intr-o functie publica.
la alegerile locale trecute, afirmai ca pnl-ul va avea o crestere spectaculoasa si se va observa in toamna asta.

florin ghetau spunea...

N-am zis ca PNL va avea o crestere spectaculoasa, ci faptul ca poate face surpriza la alegerile generale. Si n-am spus-o la locale, ci dupa, iar evaluarea era la momentul respectiv, cand restul partidelor inca dormeau.
PNL a gestionat prost chestiunea majorarii lefurilor si va pierde puncte. Vedem cat si daca mai poate recupera.

Ludovic-Ştefan Kocsis spunea...

Nu trebuie acordată nici o secundă crezare unei caracatiţe atât de perfide.
Au văzut pur şi simplu că treaba cu 'martiriul' lui Oprescu a funcţionat, iar acum încearcă şi ei, pe toate căile, să aplice aceeaşi tehnică la candidaţii lor proprii în alegerile parlamentare: pe Adomniţei îl 'demite' fără prea multe explicaţii sau fără un incident concret pentru a-i atrage simpatia fraierilor de electori ieşeni, doar-doar o primi şi votul celor care-l urăsc pe moliceanu. În aceeaşi tentativa se înscrie şi demisia doamnei Camelia Gavrilă (tot penelistă) din funcţia de viceprimar, tot în vederea candidaturii la parlamentare. Se mizează pe reacţia românească de a 'ţine cu cel căzut' şi pe crearea impresiei de 'victimă a sistemului corupt'.
Să-i voteze cine crede in toata această minciuna neruşinată.